Ik zoek hulp!

Ik zoek hulp!

Je bent op zoek naar hulp bij je financiële problemen? Heel goed!

Hoe groot of klein die problemen ook zijn, er is altijd een manier om ze aan te pakken. Hierbij geldt hoe eerder je ermee aan de slag gaat, des te sneller kunnen ze worden opgelost.

Wat kun je doen?

Binnen Asten en Someren kun je je melden bij Onis Welzijn. Daar kun je snel in gesprek over je financiële situatie. Er wordt een overzicht gemaakt en er wordt gekeken naar de beste manier om de financiële problemen op te gaan lossen. Je krijgt vanuit Onis persoonlijke begeleiding en coaching door beroepskrachten en/of deskundige vrijwilligers. Soms kun je op eigen kracht en met hulp van ondersteuning vanuit Onis je problemen oplossen. Wanneer de problemen groot zijn dan word je via Onis voorgedragen voor schuldsanering via de Peelgemeenten. Wanneer de problemen nog te overzien zijn, dan kan via Onis namens jou een aanvraag worden gedaan bij de Stichting Burgerschuldhulp Asten-Someren voor een lening.  Dat verstrekken van een lening is niet vrijblijvend; er wordt onderzoek gedaan naar jouw situatie en mogelijkheden en er worden afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat je de lening ook weer kunt terugbetalen. Dat is ook in je eigen belang!

Zie voor meer informatie onze Voorwaarden  en Werkwijze. Wanneer je het prettiger vindt dat iemand jou benadert dan kun je dat aangeven via het contactformulier hiernaast.

Onis Welzijn
Marjo Rutten
Telefoonnummer: 0493 – 44 12 45
Bij geen gehoor: 0493 – 44 12 50 

N.B. In principe kunnen ook andere organisaties een aanvraag
namens jou doen bij:

Stichting Burgerschuldhulp Asten-Someren.

RSIN nr.: 859138392
KvK nr.: 72520574

Postadres:
Kerkstraat 10
5721 GV  Asten

Stuur ons een email